Peter Hess®-Klangmassage

Med Peter Hess®-Klangmassage har du valt originalet. En mycket kraftig avslappningsmetod, som för över 30 år sedan uppfanns av diplomingenjören i fysikalisk teknik, Peter Hess. De positiva resultaten ledde till en rask vidareutveckling av hans metod. Idag används den inom områden som wellness/avslappning, klangterapi och klangpedagogik.


Kvalitet och proffessionalitet är Peter Hess®-Klangmassagepraktikerns varumärke!

Sedan över 30 år tillbaka står namnet Peter Hess för kvalitet och proffessionalitet.
Peter Hess®-Klangmassage lärs ut efter en enhetlig läroplan på Peter Hess® Institutet i Tyskland och på över 20 Peter Hess® Akademier jorden runt.

En Peter Hess®-Klangmassagepraktiker har fått en gedigen utbildning, i vilken omfattande egna erfarenheter, kunskap och reflekterande praktik ger en mångfaldig och säker grund. Därmed kan kunden lita på , att han/hon med Peter Hess®-Klangmassage har hittat en seriös, lugnande och behaglig metod, som är skräddarsydd efter kundens behov.

Peter Hess®-Klangmassage och alla Peter Hess®-Klangmetoder står för en hög kvalitetsstandard. De är certifierade av det europeiska fackförbundet " Europäischer Fachverband Klang-Massage-Therapie e.V". Insikter och resultat av relaterad forskning och studier har lett till denna succé. Detta kan ingen annan klangmetod hänvisa till.